Over mij

Welkom op mijn website! 

 


 


Mijn naam is Melanie Postma, gediplomeerd sportmasseur voor paarden en pony’s.
Van jongs af aan ben ik altijd actief geweest in de paarden.
Zoals velen onder ons ben ik begonnen met paardrijden op de manege, waarna al snel de verzorgpony’s/paarden en de wedstrijden volgden.
Inmiddels heb ik een paar jaar terug mijn eigen paard gekocht en dit jaar samen met mijn vriend ons eerste veulentje gefokt.

Mijn paard is eigenlijk mijn grote drive geweest om de opleiding tot sportmasseur te gaan doen.
Ongeveer een jaar nadat ik haar had gekocht is ze kreupel geworden, dus naar de kliniek, op rust, stappen en weer opbouwen.
Tussendoor is zij een aantal keer door de sportmasseur behandeld en dit heeft mij zo geïnspireerd dat ik dit zelf ook wou kunnen.
Hierna zat mijn paard niet alleen weer lekker in haar vel maar ook haar lichaamshouding en manier van bewegen werd steeds beter.

Omdat mijn paard hier zoveel aan heeft gehad wou ik dit zelf ook kunnen, niet alleen om mijn eigen paard te helpen maar ook voor andere paarden.
Of uw paard nu een bewegingsprobleem heeft of niet, we kunnen er zo veel meer uithalen!

Mijn doel is dan ook om uw paard zo optimaal mogelijk te laten functioneren, zodat jullie samen tot betere prestaties kunnen komen maar misschien nog wel belangrijker, meer plezier beleven!

Ik vindt het erg belangrijk om mijn kennis up to date te houden en volg daarom regelmatig nieuwe opleidingen, cursussen en bijscholingsdagen.